.
Herman Verbruggen
zondag 7 augustus 2022

Herman Verbruggen: "weinig tijd voor"

Drukke zomer voor Herman Verbruggen

De VRT is momenteel op zoek naar een waardige opvolger van 'Fc De Kampioenen'. Of die er ooit zal komen en of die ooit gevonden zal worden, dat is voorlopig nog maar de vraag. Wie alvast dankbaar is voor de kansen die hij ooit kreeg is Herman ‘Marcske’ Verbruggen.

“Marcske was een echt dankbaar personage om te spelen. Hij moest vaak voor de snelle humor en slapstick zorgen. Ik had het geluk dat ik dat vrij geloofwaardig kon spelen waardoor ik met veel weg kwam”, lacht Herman in Dag Allemaal.

Tijdens de zomer kunnen we weer volop kijken naar de herhalingen van 'Fc De Kampioenen'. Al zal Herman dit jaar niet veel tijd hebben om nog eens te kijken.

“Ik sta op de planken in ‘Weekend Cowboys’. Misschien dat we eind augustus nog een paar dagen met het gezin weggaan, maar dat is nog niet zeker. Nu, ik moet toegeven dat mijn dochters onze gezinsvakanties wel wat ontgroeid zijn.”

En wat met de huwelijksreis van Herman en Petra, die al drie jaar gepland staat? “Ik was dat al vergeten. Als je gelukkig bent, is dat al heel goed. Zo’n huwelijksreis is niet dringend. Het komt er weleens van.”