.
Herman Verbruggen
vrijdag 17 februari 2023

Herman Verbruggen werd ontmaskerd: “Waar ben ik mee bezig?”

Het was een onvergetelijk avontuur

Wie had dat zien aankomen: Herman Verbruggen die onder het pak van Skiwi zat in ‘The Masked Singer’. Maar weinig mensen wisten zijn naam te raden en dat maakte de verrassing des te groter.

Voor Herman was zijn deelname aan het programma één groot avontuur. Al had hij het zingen met zo’n pak toch zwaar onderschat.?

“Ik ben het als acteur ook gewend om teksten vanbuiten te leren, maar niet in het Engels. Daarom moest ik die tekst ook eerst helemaal vertalen zodat ik die perfect begreep. Je kan maar iets vanbuiten leren als je begrijpt wat je zingt”, zegt Herman in Tv Familie.

Skiwi ging tijdens het programma in duel met de prachtzingende raaf en hij verloor het duel. En ook het aanwezige publiek stemde hem niet naar de volgende aflevering. Exit Skiwi.

“Ik vond het fantastisch. Toen we begonnen aan de show stond ik daar met rechts van mij een soort van mummie-achtige figuur, even verderop was er een champignon aan het springen en dansen. Ik dacht: ‘Waar ben ik mee bezig?!’. Maar het was vooral genieten. En dan is het jammer dat ik er als eerste uit lig.”

Bio van Herman Verbruggen