.
Kevin Janssens
zaterdag 2 december 2023

Het amoureuze liefdesparcours van Kevin Janssens kent weinig succes

Hij is nochtans een fel begeerde man

Het is bijna niet te begrijpen dat zo’n knappe man als Kevin Janssens nog altijd vrijgezel is. De acteur zou graag een vaste en stabiele relatie hebben, maar hij lijkt de juiste partner maar niet te vinden. En daardoor wordt ook zijn kinderwens op de lange baan geschoven.

“ik zou graag kinderen hebben, al heb ik dat een beetje losgelaten. Ik zal wel zien wat er op mijn pad komt. Als het komt, graag. Als het niet komt, is dat ook maar zo. Bijna al mijn vrienden hebben kinderen. Vroeger kon ik daar niet mee om, vond ik hen maar ambetant. Maar ik merk wel dat ik de kinderen en baby's van mijn vrienden nu heel graag zie. Soms is dat wel confronterend als ik terug naar huis ga. Dan denk ik: wat zou het fijn zijn om er zelf te hebben”, bekent hij in de podcast 22 minuten Stomme Vragen en Dag Allemaal.

Kevin weet heel goed dat hij in het verleden al eens verkeerde keuzes heeft gemaakt. Een daarvan was zijn relatie met Eva Pauwels. Zij vond Kevin toen vooral een erg bezitterig type.

Nadien volgden ook nog actrice Lyne Renée en Natalia. Maar ook die laatste relatie bleef niet duren. Hij vond troost in de armen van An Lemmens. Maar ook hier kende het sprookje voor Kevin helaas geen Happy End.

Bio van Kevin Janssens

Meer Over:

Kevin Janssens