.
The Masked Singer 2023
dinsdag 31 januari 2023

Het eerste interview met Foxy Lady uit ‘The Masked Singer’: Maar wie is zij?

Ze licht een tipje van de sluier

Het is weer bijna zover, ‘The Masked Singer’ gaat bijna van start! Één van de nieuwe figuren waarmee we dit jaar kennismaken is Foxy Lady. Wie er achter het masker verscholen zit, dat ontdekken we de komende weken.

Foxy Lady is er van overtuigd dat zij wel eens het programma zou kunnen winnen en heeft daar een hele goede reden voor om dat te denken.

“Ik ben het volledige pakketje, dat zie toch meteen? Ik verleid iedereen met m’n zwoele stem en uitdagende moves…En je weet nooit welke geheime wapens er nog in mijn kousenband zitten om iemand uit te schakelen”, zegt Foxy Lady in Dag Allemaal.

Het is moeilijk om te achterhalen wie Foxy Lady is want de vurige vos lost niks. Wel moet ze toegeven dat ze goede vriendinnen zou kunnen zijn met Flamme Fatale. Beide dames zijn ontzettend vurig en hebben veel gemeen met elkaar.

“En Miss Poes is superlief, maar blijft een brave kitten. Een vos heeft scherpere klauwen en sluwere streken dan zo’n schattig katje. Al kan niemand zo uithalen met haar stem als Miss Poes, dus we zijn aan elkaar gewaagd.”