.
Ivo Pauwels en Diana More
dinsdag 19 september 2023

Het grote verdriet van Ivo Pauwels: “Ik heb niks verkeerd gedaan”

​​​​​​​Zo jammer dit….             

Ruzie, het komt in de beste families voor en dat was bij Ivo Pauwels niet anders. De eerder deze maand overleden acteur leefde met een soort verdriet dat niemand wil meemaken: hij had zijn eigen dochter al een vijftal jaar niet gezien.

In Dag Allemaal vertelt zijn weduwe Diana over het ontstaan van de breuk. Diana en Ivo trouwden in het grootste geheim, zelfs zonder dat er iemand van de familie bij was. Het zou zijn vierde en laatste huwelijk worden. Dat Ivo zelfs zijn eigen kinderen bij zijn huwelijk uitsloot, dat kon dochter An blijkbaar niet verkroppen. Zij verbrak de banden met Diana en Ivo en kwam er niet meer over de vloer. Het komt in de beste families voor dat kinderen bij hun ouders wegblijven, je kan het je amper voorstellen wat dat met de ouders doet.


Dochter An heeft geen afscheid kunnen nemen van haar vader. Nochtans stond de deur altijd voor haar open. “Ivo sprak veel over z’n dochter. Elke dag kwam An over z’n lippen. Het conflict woog op hem”, vertelt zijn weduwe in Dag Allemaal.

“Hij zag haar graag. En dat heeft hij me ook nog gezegd vlak voor de operatie: ‘Zeg tegen Anneke dat ik ze altijd heel graag heb gezien. Zeg haar dat.’ En dan zei hij ook nog tegen mij: ‘Schattie, ik zie u graag...’ Ivo voelde dat hij zou doodgaan”, besluit Diana.

Elk verhaal heeft twee kanten, helaas wou An niet reageren op het voorval.

Bio van Ivo Pauwels

Meer Over:

Ivo Pauwels