.
Koen Wauters
vrijdag 19 juli 2024

Het is officieel: Koen Wauters heeft een lief!

Geruchtenmolen draaide al lang op volle toeren.

Onze redactie werd een tijdje geleden al getipt dat Koen Wauters tot over zijn oren verliefd was om een schone vrouw, maar een bevestiging kwam er maar niet. Die kreeg Het Laatste Nieuws donderdag wél, Koen Wauters geeft aan de krant toe dat er een nieuwe vrouw in zijn leven is. Wie de gelukkige is, dat wil Wauters niet kwijt.

"Het klopt, ik heb een lief. We kennen elkaar al een tijdje, maar wilden eerst voor onszelf uitmaken of het iets kon worden. Nu zijn we samen. Maar het is allemaal nog erg pril", geeft Wauters in Het Laatste Nieuws toe. “Ik weet dat er veel gespeculeerd wordt en dat mensen misschien nieuwsgierig naar haar zijn. Maar mochten we ooit zoiets doen, zou dat enkel gebeuren op voorwaarde dat we ons daar allebei goed bij voelen. Maar die intentie is er nu nog helemaal niet", lezen we in de krant.

Koen Wauters ging ruim vier jaar geleden weg bij de moeder van zijn kinderen Zita en Nono. Voor zover wij weten was hij al die tijd vrijgezel, tot nu dus. Haar naam? Domino ofzo, maar het kan ook iets totaal anders zijn, Wauters wil haar (nog even) afschermen.

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters