.
Bart Peeters, Gloria Monserez
donderdag 6 juli 2023

Het loopt storm voor De Droomfabriek

Al meer dan 2.000 dromen ingestuurd.

Schitterend nieuws, de mensheid zit echt wel te wachten op de terugkeer van 'De Droomfabriek': Vlaanderen stuurde al massaal zijn dromen door. Op 1 dag tijd kreeg VRT 1 maar liefst 2.100 dromen binnen en ze blijven toestromen.

Lotte Vermeir, netmanager VRT 1: "Dat De droomfabriek een van de meest iconische programma's van VRT is, is wel duidelijk aan de overvloed aan positieve reacties op de aankondiging gisteren. Het is voor velen geweldige nostalgie en ouders kunnen dit nu met hun kinderen delen zodat ook de nieuwe generatie dit prachtige programma kan ontdekken, samen met het hele gezin. Bart Peeters en Gloria Monserez gaan zorgen voor heerlijke feelgood en ontspanning waarbij je niet alleen kan wegdromen, maar ook je eigen dromen kan beleven. En daar heeft iedereen, zowel jong als ouder, duidelijk nood aan, gezien de vele dromen die op slechts 1 dag tijd al werden ingestuurd. Bart en Gloria weten wat hen te doen staat (lacht)."

Grappige, serieuze, emotionele, halsbrekende, absurde, voorspelbare, stoute, brave wensen: ze zijn nog steeds erg welkom. Ook mensen die een opmerkelijk talent aan kijkend Vlaanderen willen tonen of een vriend of familielid willen verrassen, mogen hun wens insturen. Gloria en Bart willen ook de vaak intrigerende en tot de verbeelding sprekende verhalen achter elke droom vertellen.

Dromen kunnen worden ingestuurd via vrtmax.be/doemee of voor wie wil, via een gele briefkaart.