.
News Image

Het nieuwe boek van bestseller auteur Sonja Kimpen

Het 10de boek van Sonja Kimpen en haar zonen Arne en Niels is een twintig jarenplan voor ouders; controversieel, apart en recht voor de raap!

Het 10de boek van Sonja Kimpen en haar zonen Arne en Niels is een twintig jarenplan voor ouders; controversieel, apart en recht voor de raap!

Controversieel Dit is het dus; het 10de boek van Sonja Kimpen en het boek dat al controverse uitlokte nog voordat het geschreven was! De Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten diende in de zomer van 2011 een klacht in tegen de publicatie. Het eerste exemplaar van ‘ Gezond leven is kinderspel, dé trukendoos voor ouders.’ wordt dan ook geschonken aan de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten. Twintig jarenplan voor ouders ‘Gezond leven is kinderspel, dé trukendoos voor ouders’ is een speels twintigjarenplan om kinderen een vitaliteitsattitude bij te brengen. Auteur Sonja Kimpen deelt haar persoonlijke inzichten en ervaringen met de lezer en vertaalt haar principes voor een gezonde levensstijl naar de leefwereld van de peuter, kleuter, tiener, puber en jong volwassene. Mama of papa zijn is vast de boeiendste uitdaging in het leven! Met dit boek wordt het een beetje makkelijker! Apart Het boek is vooral apart omdat je deelgenoot wordt van de authentieke, ontwapenende getuigenissen van de zonen van Sonja Kimpen. Want het zal je maar overkomen, kind zijn van Vlaanderen’s bekendste gezondheidscoach! Maar Niels en Arne bewijzen met hun frisse no-nonsense blik en verhalen dat gezond leven geen opgave hoeft te zijn en hun persoonlijke en sociale ontwikkeling niet in de weg stond. Ze stofferen de inzichten en strategieën van Sonja met veel humor, handige tips en originele ideetjes. Sonja gaat op haar gekende persoonlijke manier in op de betweterigheden, de vooroordelen en het kopieergedrag van haar zonen. Het traject dat zij samen met haar zonen heeft afgelegd wilde ze met zoveel mogelijk andere ouders delen. Net als in haar vorige boeken wil ze de lezer oprecht inspireren met haar inzichten en ervaring. Recht voor de raap Recht voor de raap, zo is Sonja ook in deze publicatie. Met maar één doel : ouders een stevige visie te geven zodat hun woorden ( en daden ) meer effect hebben. Ze gaat in tegen de vele onware gezondheidsclaims van dure en ongezonde producten die het gedrag beïnvloeden en de gezondheid van kinderen en jongeren kunnen aantasten. Want zonder gezondheid en energie kunnen dromen niet gerealiseerd worden! Gezond leven is kinderspel – Sonja Kimpen, Niels & Arne De Jonck