.
News Image

Het ultieme pastakookboek

‘Isabella’s Pastabijbel’ is het eerste pastaboek uitgegeven in België, dat geen vertaling is, maar vanuit Italo-Belgisch standpunt geschreven is, dus aangepast aan onze eetgewoonten.

‘Isabella’s Pastabijbel’ is het eerste pastaboek uitgegeven in België, dat geen vertaling is, maar vanuit Italo-Belgisch standpunt geschreven is, dus aangepast aan onze eetgewoonten.

Wie ooit een kookworkshop bij de Italiaans-Belgische Isabella Cozzi volgde, kent voorgoed alle do’s en dont’s van de Italiaanse pastakeuken uit het hoofd. Het is dan ook een passionele ‘pastamania’ die deze sympathieke keukenfurie ertoe aanzette om een tweede kookboek te schrijven, na het succes van ‘La cucina di Isabella’. ‘Isabella’s Pastabijbel’ is het eerste pastaboek uitgegeven in België, dat geen vertaling is, maar vanuit Italo-Belgisch standpunt geschreven is, dus aangepast aan onze eetgewoonten. Zoals het een echte Italiaanse betaamt, is Isabella erg gehecht aan streekgebondenheid en aan haar familie. Naast klassieke bekende pastagerechten zoals lasagne en canneloni, komen dan ook veel streekgerechten uit de familiekeuken aan bod. Eenvoudig, maar smaakvol en altijd authentiek Italiaans. Met dit ultieme pastakookboek helpt Isabella alle vooroordelen over pasta bereiden de wereld uit en rekent af met hardnekkige Vlaamse culinaire gewoontes. Hoe zelf verse deegwaren maken? Wat zijn de ideale kooktijden? Welke kaas hoort bij welke saus? En waarom mag er geen olijfolie in het kookwater? Je bord spaghetti zal er nooit meer hetzelfde uitzien! A tavola!