.
News Image

Het vaderschap inspireerde Johan Veugelers

Hij produceerde al een lied voor zijn pasgeboren zoon.


Op zondag 10 maart kwam Julian ter wereld. Dat is de zoon van trotse ouders Johan Veugelers en Anja Put. In Primo zegt de zanger-accordeonist dat toen hij voor het eerst Julian's hartslag kon horen hij hem meteen heeft opgenomen. Dat tempo heeft de zanger gebruikt in een liedje waarbij je dus de baby zijn hartslag hoort. Voel je Thuis werd door Johan Veugelers zelf geproduceerd. In het moederhuis heeft het koppel ook beelden geschoten voor de clip van de song, die reeds te zien is op YouTube. Nog nooit schreef hij naar eigen zeggen een persoonlijker liedje dan dit.



Julian Veugelers werd drie dagen te vroeg geboren. Toen Johan net thuis kwam van een optreden, zei Anja ineens dat ze dacht dat haar vliezen gebroken waren. De jongen wachtte dus keurig tot zijn vader weer thuis was om ter wereld te komen Het kindje woog 3,575 kg en mat 50,5 centimeter bij de geboorte en naar verluidt kreeg hij van de arts een 11 op 10 bij de geboorte. Een 10 voor zijn gezondheid en een extra puntje voor zijn gedrag, lezen we in Primo.



Niet zo lang na het aanstekelijke Een man van amore komt Johan Veugelers al op de proppen met de prachtige opvolger Voel je Thuis. Ook de nieuwe single is reeds te verkrijgen als download via iTunes.



(Nico Vanaken)