.
Hadise
dinsdag 25 oktober 2022

Het woelige liefdesleven van Hadise

Dat kan tellen

Haar carrière in België kwam nooit van de grond, in Turkije daarentegen werd Hadise een superster. En bij zo’n leven als een superster hoorden ook een heleboel mannen.

In 2009 kreeg ze een relatie met Sinan Akçil, de producer van haar Songfestival-hit ‘Düm Tek Tek’. Een relatie die al na een jaar op de klippen liep. Daarna kwam Hakan Bas, een zakenman en ook sportmakelaar Ugur Güven passeerde de revue.

Tot de Turkse acteur Kaan Yildirim op haar pad kwam. De twee gingen trouwen, maar ze verbrak hun relatie begin vorig jaar. En dat leverde Hadise heel wat kritiek op. Zo werd ze de echtbreekster genoemd nadat Kaan voor haar zijn huwelijk met een Turkse actrice had opgegeven.

En wie dacht dat dat het ergste was, zal zeker verbaasd kijken dat het wel degelijk nog erger kan. Zo zetelde Hadise samen met goede vriendin Ebru Gündes in de jury van ‘The Voice’. Ebru was getrouwd met Reza Zarrab, maar scheidde van hem omdat hij haar meerdere malen bedroog, waaronder ook met Hadise.

Nu haar huwelijk met Mehmet voorbij is, zouden volgens bronnen Hadise en Reza al terug hebben afgesproken. Dat wordt ongetwijfeld nog vervolgd!

Bio van Hadise

Meer Over:

Hadise