.
News Image

Hier wordt Thuis-actrice Elise Roels superonzeker van

Thuis-actrice Elise Roels zou geld geven om niet bekend te zijn


Elise Roels speelt al zeven jaar Emma in Thuis, maar de laatste tijd kwam ze minder in beeld. Een bewuste keuze omwille van de examens en herexamens bij haar studies voor leerkracht. Maar nu is ze blij dat ze opnieuw meer op de set staat. “Thuis is voor mij echt thuiskomen,” klinkt het bij de actrice in Primo.



Elise Roels geeft toe dat ze heel graag acteert. “Vooral omdat ik hier iedereen ken,” geeft Roels toe. Haar directe collega’s bij Thuis zijn dan ook heel belangrijk. Bekend zijn zelf is dan weer eerder een nadeel aan haar carrière als actrice.



“Ik zou geld willen geven om niet bekend te zijn,” onthult Elise Roels in Primo. Het is echt iets dat de actrice onderschat heeft, maar het acteren in Thuis is zo leuk dat ze het er maar bij moeten nemen. Toch maakt het haar vaak erg onzeker. Als Elise met vriendinnen uitgaat en begint te dansen, merkt ze altijd op hoe mensen naar haar kijken. “omdat ze me herkennen of omdat ze me raar vinden? Ik word er superonzeker van,” geeft Elise Roels toe.


Bio van Elise Roels

Meer Over:

Elise Roels Thuis