.
Conner Rousseau
dinsdag 30 augustus 2022

Hier zien we Conner Rousseau niet verschijnen: “Mijn agenda laat het niet toe”

Hij is al vaak gevraagd

Conner Rousseau is al een aantal jaar een aanwinst in de politiek. Hij is heel geëngageerd en heeft het beste voor met ons land. Natuurlijk kan niet iedereen zich vinden in de partijpunten van Vooruit, maar net zoals elke politicus doet Rousseau hard zijn best.

Rousseau wordt dit jaar 30 en naast het harde werken, kan hij ook nog enorm genieten van een festival of concert, zoals veel dertigers. En dan kijken best veel mensen raar op wanneer ze Conner feestend op de festivalweide zien staan.

“Op zo’n momenten probeer ik niet met de Wetstraat bezig te zijn, tenzij er iemand mij over aanspreekt. Meestal blijft het bij selfies, maar soms vuren ze ook heel wat vragen af of luchten ze hun hart. Mensen appreciëren het dat je jezelf blijft”, vertelt hij in Tv Familie.

Conner is heel toegankelijk en deinst er ook niet voor terug om af en toe in een entertainmentprogramma zoals ‘The Masked Singer’ opduiken. Maar in ‘Dancing With The Stars’ zullen we hem niet te zien krijgen.

“Ik ben al verschillende keren gevraagd, maar mijn agenda laat dat niet toe. Meerdere dagen per week dansjes instuderen, dat is voor mij mission impossible.”

Bio van Conner Rousseau

Meer Over:

Conner Rousseau