.
Ini Massez
zondag 17 december 2023

Hierdoor staat Ini Massez anders in het leven.

Zij heeft haar portie miserie al gehad

Op haar 20ste kreeg Ini Massez schildklierkanker. Een ingrijpende gebeurtenis die haar leven op z'n kop zette. Ze beschouwt die periode nog altijd als 'een moment van ontwaken'. “In een flits zag ik dat ik al heel m'n leven een denkbeeldige koord rond m'n nek had.”

Haar ziekte zorgde ervoor dat ze zichzelf eens goed onder de loep ging nemen. “Ik was altijd lief, braaf en vrolijk geweest. Zelfs als het niet zo goed met me ging, deed ik nog altijd opgewekt.”, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. “Mijn ziekte is een eyeopener geweest. Het is misschien raar om te zeggen, maar ik ben dankbaar dat ik kanker heb gekregen.”, gaat de actrice verder.

Ze besloot anders in het leven te staan, iets dat ze tot op de dag vandaag doet. “Ik begon eindelijk aan mezelf te denken. Toen ik weer beter was, ben ik beginnen te mediteren en dat doe ik nog dagelijks. Het geeft me de rust en de stabiliteit die ik nodig heb.”

Ook heeft ze geleerd alles meer op zijn beloop te laten. “Als ik vroeger bezoek kreeg, wou ik dat het huis mooi opgeruimd was. Terwijl ik nu denk: 'Wat maakt het uit dat het rommelig is?' Ik word steeds beter in 'mezelf zijn', ik moet 'mij' niet meer verstoppen.”, laat Ini Massez nog weten.

Bio van Ini Massez

Meer Over:

Ini Massez