.
Margriet Hermans en Celien
donderdag 21 juli 2022

Hierin verschilt Celien Deloof van haar mama Margriet Hermans

Zo moeder, zo dochter? Niet helemaal!

Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, stond al heel vroeg op eigen benen. Nadat ze 4 jaar op internaat had gezeten, had ze geen zin meer om op 18jarige leeftijd terug in te trekken bij haar ouders en dus besloot ze om een eigen plek te zoeken.

Daar zat ook vooral de toen nogal moeilijk relatie met haar papa voor iets tussen. Dat ze steeds meer verantwoording moest afleggen aan haar vader, daar had ze het moeilijk mee.

“Het was hier altijd een puinhoop als Celien was langs geweest. Een doos hier, een valies daar, kleren overal. We raakten haar slaapkamer zelfs niet binnen. En dat terwijl Frank nogal een pietje precies is – en terecht - , hij woont graag in een proper huis”, zegt Margriet in Dag Allemaal.

Verhuizen was alvast een goede optie voor Celien, want de band met haar vader werd er alleen maar beter op. En hoewel ook Margriet en Celien zingen over dat ze elk een ander pad hebben gekozen, lijken ook zij steeds dichter naar elkaar toe te groeien.

“Hoewel wij heel erg op elkaar lijken, zijn wij toch heel verschillend. Ik ben veel meer met mijn uiterlijk bezig”, zegt Celien.