.
Emma Moortgat
vrijdag 28 april 2023

Hierover is Emma Moortgat écht onzeker

Soms te hard voor zichzelf

Af en toe heeft Emma Moortgat, net zoals nog heel wat andere dames, last van puistjes. “Soms heb ik daar eens last van, en als actrice wil je dat je huid er op beeld zuiver uitziet”, aldus Emma aan Het Laatste Nieuws.

Als ze gevraagd wordt hoeveel punten ze zichzelf op tien geeft, dan blijkt dat ze een paar jaar geleden een toch wel zeer lage score voor ogen had. Echt mild voor zichzelf was ze toen dus niet. Ondertussen is dit al beter en ziet ze zichzelf al liever.

“Ik ben soms te hard voor mezelf, een paar jaar geleden was het een zes. Op dit moment probeer ik trotser te zijn, dus neem een acht. Ik streef naar beter en meer, wil aan mezelf werken, maar ik wil wel lief zijn voor mezelf”, aldus Emma.

Toch krijgt ze, ondanks het feit dat ze onzeker is, toch heel wat complimenten. Zo kreeg ze ooit iets heel geks te horen: “Dat ik sexy ben als ik me boos maak”.

“Tijdens het parkeren nam iemand bruusk mijn plaats in, dus werd ik hysterisch. De jongen naast me zei: ‘Amai, jij mag je nog eens kwaad maken’”, onthult Emma Moortgat in Het Laatste Nieuws.

Bio van Emma Moortgat