.
News Image

Hilde De Baerdemaeker deelt haar goede voornemen

Familie-actrice wil het jaar goed starten…


Hilde De Baerdemaeker wil 2020 goed starten. Niet alleen keert ze terug naar het vertrouwde nest van Familie, maar in januari wil ze ook alcohol afzweren. Tournée Minérale wordt normaal in februari gehouden, maar natuurlijk is het nooit slecht om even zonder alcohol door het leven te gaan. En sowieso bestaan er initiatieven zoals Dry January en in Nederland “Januari 0.0” die ons ook na de jaarovergang aanmoedigen om even van de alcoholische dranken te blijven.



Hilde De Baerdemaeker en haar echtgenoot maken het alvast gezellig tijdens hun alcoholvrije maand en tonen op Instagram hoe ze samen genieten van hun Ice Tea tijdens een wellness-momentje. Minder alcohol, meer quality time in 2020, klinkt het bij de Familie-actrice.



Hilde De Baerdemaeker maakte in 2012 haar debuut in Familie als Liesbeth Pauwels. Ze zou vier jaar lang gestalte geven aan die rol om nadien uit de VTM-serie te verdwijnen. Op eigen initiatief. “Ik heb Liesbeth al veel langer gespeeld dan oorspronkelijk de bedoeling was”, verklaarde De Baerdemaeker toen. “Ik wou maar twee jaar blijven. Vier jaar is echt het maximum.”



Maar toen al klonk het dat de deur van Familie steeds open zou blijven staan voor een terugkeer van De Baerdemaeker. En nu is het dus zover. Hilde De Baerdemaker is al volop bezig aan de opnames en vanaf het voorjaar zal de 41-jarige actrice opnieuw te zien zijn als Liesbeth in Familie.


Bio van Hilde De Baerdemaeker