.
Hilde Van Mieghem
vrijdag 22 maart 2024

Hilde Van Mieghem: “Het is kamperen tussen de miserie”

En vooral financieel dan

Sinds enkele maanden heeft Hilde Van Mieghem heel wat gezeik met enkele energiemaatschappijen. Ze moet zo’n 8.133,25 euro betalen voor het jaar 2020-2021 door een meterstand die Fluvius pas vorig jaar heeft doorgegeven.

Zoveel geld heeft Hilde natuurlijk niet zomaar in huis en veel financiële reserves heeft ze ook al niet. Ze is ondertussen op pensioen en heeft al haar geld geïnvesteerd in haar huis.

“Ik zal het bedrag moeten afbetalen en intussen elke euro twee keer omdraaien. Mezelf dubbel moeten plooien en afzien dus. Hopend dat er geen nieuwe ellende bijkomt die me opnieuw op kosten jaagt waardoor ik helemáál failliet ga. Ik heb me enorm in de schulden gestoken en dat voel ik wel”, zucht ze in Primo.

Zo’n schuldenberg aflossen, dat is niet niks. Maar ze kan gelukkig rekenen op de steun van vrienden en familie die haar geld willen lenen.

“En ik moet dat geld niet meteen terugbetalen, maar op termijn pas. Wanneer er weer eens royalty's binnenkomen van mijn roman 'De Drie Duifkes', of wanneer ik nog eens de kans krijg om aan een film mee te werken. Ik hoop snel weer wat financiële stabiliteit te vinden, maar voorlopig is het kamperen tussen de miserie.”

Bio van Hilde Van Mieghem

Meer Over:

Hilde Van Mieghem