.
Hilde Van Wesepoel en Cathérine Kools in Familie
vrijdag 21 juli 2023

Hilde Van Wesepoel: “Wij kunnen daar niet wat we hier doen”

Ze hebben een redelijk leeftijdsverschil

Hilde Van Wesepoel is al zo’n 5 jaar samen met haar Griekse vriend Christos. Verhuizen naar Griekenland dat zijn de twee niet van plan, want daar kunnen ze niet leven van de job die ze allebei zo graag doen: acteren.

“Er moet ook brood op de plank komen. Ginder kunnen wij niet wat wij hier doen. Ik ben wel Grieks aan het leren, maar dat is heel moeilijk, ik zal er nooit kunnen acteren. En omgekeerd zal Christos hier ook geen theaterrol krijgen, ook al spreekt hij een aardig mondje Nederlands. Maar hij had het spelen sowieso al opgegeven”, vertelt Hilde aan Dag Allemaal.

De twee zouden natuurlijk naar Griekenland kunnen verhuizen als ze op pensioen zijn. Al zou dat nog eventjes duren, gezien Christos een stuk jonger is dan Hilde.

“Onze oude dag in Griekenland slijten is er echt nog niet bij. Maar de vakanties brengen we uiteraard ginder door. We kunnen bij zijn broer logeren, die woont op een eiland en we hebben goede vrienden op Kreta. Eigenlijk kunnen we overal terecht. Grieken zijn zulke lieve, sociale mensen, da’s anders dan bij ons.”

Bio van Hilde Van Wesepoel

Meer Over:

Hilde Van Wesepoel