.
Leah Thys in Thuis
zaterdag 2 september 2023

Hoeveel doden vallen er in ‘Thuis’?

Zij in elk geval niet 

De fans van ‘Thuis’ hebben er twee maanden op moeten wachten, maar eindelijk kan het nieuwe seizoen van start gaan. Bij veel fans sluimert al twee maanden de vraag wie de seizoensfinale zal overleven en wie niet.

Vorig seizoen waren er zo’n 8 sterfgevallen in de reeks en was dat het meest dodelijke seizoen in de geschiedenis van de reeks. Nu zouden er wel eens 4 doden kunnen vallen.

Eerst en vooral is er Tamara die het bewustzijn verloor door een zwangerschapsvergiftiging. Zij is in verwachting van Lowies kindje, maar het is nu nog maar de vraag of die zwangerschap haar fataal zal worden en of ook de baby het niet haalt.

En dan is er nog Maité en haar ongeboren baby. Ook zij bevonden zich in een levensbedreigende situatie. In het laatste shot van de seizoensfinale werd ze onder schot gehouden door Dieter. Hij had net ontdekt dat zij met het drugsgeld van haar vader wilde gaan lopen.

Veel vragen waarop we nog even moeten wachten op een antwoord. Al lijken sommige antwoorden al gegeven te zijn op sociale media. Zo postte actrice Tine Priem al een foto met haar tv-partner Christophe Haddad, vanop de set van ‘Thuis’. Daaruit is dus meteen af te leiden dat zij de seizoensfinale al heeft overleefd, weet Tv Familie.