.
Hugo Sigal
dinsdag 15 oktober 2024

Hugo Sigal breekt belofte: “De regisseur vond dat het moest”

Ook al wilde hij écht niet

Na de dood van Nicole Josy had Hugo Sigal gezworen om nooit nog het nummer ‘Goeiemorgen, morgen’ te zingen. Toch heeft hij het sinds haar dood al een aantal keer gezongen. Hij lijkt er maar geen afscheid van te kunnen nemen.

Hugo ging onlangs in première met zijn eerste theatertour ‘Dromen’ en dat werd een groot succes. Een staande ovatie volgde en dat bracht Hugo veel steun.

“Dat ik het nummer toch zing, is omdat de regisseur vond dat het absoluut in de show moest. De mensen willen dat horen en hij heeft gelijk. Ik zei wel dat ik dat niet wilde, maar hij zei dat we het heel eenvoudig zouden houden en dat we het publiek mee gingen laten doen”, vertelt Hugo in Dag Allemaal.

Het is niet het enige nummer van Nicole en Hugo dat d revue passeert. Ook ‘Schietgebed’, ‘Pastorale’ en ‘Baby Baby’ passeren uiteindelijk de revue.

“Ik vind het heel tof dat we op die manier Nicole toch nog eren. Pas op, de allereerste keer, bij de avant-première, was het héél emotioneel, dat kwam zo hard binnen. Maar ik heb het er goed van afgebracht. Dus ik kijk uit naar de volgende shows, het zijn er nog bijna dertig. Het zal plezant worden, denk ik.”

Goed gedaan, Hugo. Nicole zou trots op jou zijn, zeker weten!

Bio van Hugo Sigal en Nicole Josy

Meer Over:

Hugo Sigal Nicole Josy