.
Hugo Sigal
dinsdag 23 juli 2024

Hugo Sigal: “Laat me maar doen”

Hij slaapt nog altijd met haar foto

Meer dan een halve eeuw vormden Hugo Sigal en Nicole Josy een prachtig koppel. Helaas bracht een dodelijk val van de trap een einde aan dat romantische sprookje. Nicole is er wel niet meer, maar ze zit nog altijd in Hugo’s hart.

“Liefde is op weg zijn naar jezelf vinden in elkaar. Dat is zo mooi en het past zo goed bij ons. Nicole en ik, wij hadden elkaar echt gevonden in elkaar. We waren voorbestemd om een duo te vormen. Kijk, nu krijg ik weer de indruk dat Colle mij aan het leiden is”, vertelt Hugo in een interview met Story.

Hugo voelt de aanwezigheid van Nicole in alles wat hij doet. En er zijn nog steeds enkele gewoontes die hij blijft voortzetten, ook al is ze er niet meer.

“Elke zondag haal ik verse bloemen voor haar op de markt. Witte rozen en witte tulpen. Als ik thuis kom, roep ik ook nog altijd: 'Sjoe, ik ben thuis.' Vertel ik bij wie ik ben langs geweest. Zeg ik zelfs: 'Sus, ik ga efkes naar de wc.' In de living staan twee urnes met haar as. De kleinste neem ik 's avonds mee naar boven. En gaat ook mee op hotel. Ik slaap met haar foto. En spuit Chanel N°5 op mijn kussen. Och, laat me maar doen. Het is zo speciaal geweest tussen ons.”

Bio van Hugo Sigal

Meer Over:

Hugo Sigal