.
Jorn in Het Vijfde Huwelijk
dinsdag 3 september 2024

Huisarts uit Turnhout wil ook blind trouwen

​​​​​​​Mag hij de vijfde zijn?

Maandagavond zond VTM een oproep uit voor Jorn (31), Layla (32) en Lorenzo (32): drie nieuwe singles die een partner voor het leven zoeken. De experten van 'Blind Getrouwd' hopen voor één van hen de ultieme match te vinden oftewel: ‘Het Vijfde Huwelijk’ bij VTM GO. Jezelf (of iemand anders) inschrijven kan via vtm.be

Eén van de deelnemers is Jorn. De 31-jarige Jorn woont Turnhout, in de provincie Antwerpen, en werkt als huisarts in een groepspraktijk. Een job die veel van hem vraagt, maar door vier vijfde te werken, bewaakt hij zijn work-life balance uitstekend. En wil je weten op welke dag van de week Jorn vrij is? Op donderdag, dan kan je geen afspraak met hem maken in de groepspraktijk in Vosselaar.

Hij startte ooit voor de grap met Duolingo (een populaire app om een vreemde taal te leren, nvdr), koos voor Japans en werd verliefd op de taal én het land. Een reis naar Japan staat al enkele jaren op zijn lijstje en zal in 2025 eindelijk werkelijkheid worden. Daarnaast verzamelt Jorn strips in alle vormen en maten, en schaakt hij heel graag. Maar je mag hem niet opsluiten met zijn strips en schaakbord, want met zijn vrienden op pad gaan is nóg belangrijker voor hem.

Als hij één ding kon wensen, zou hij graag een paar jaar jonger willen zijn. “Hoewel ik een man ben en geen biologische klok heb, heb ik het gevoel dat de tijd dringt voor sommige dingen zoals huisje, tuintje, boompje, beestje”. Vandaar dus zijn inschrijving voor Blind Getrouwd. Jorn zoekt een oprechte, eerlijke en open vrouw met wie hij een diepe band kan opbouwen én af en toe eens een lekker glas wijn kan drinken.