.
News Image

Huizenjagers trekt voor de laatste week richting de Kempen

Laatste week van Huizenjagers.
Deze week rijdt het busje van Huizenjagers richting de Kempen. Een mooie groene streek waar je kan fietsen en wandelen door de heides en op avontuur kan gaan in de wilde natuur. Maar bovenal kan je er ook heel erg mooi wonen, de drie enthousiaste huizenjagers van de laatste week van dit seizoen zijn Sander, Bieke en Winny. Zij geven er nog voor een laatste keer een dikke vette lap op!

De eerste Huizenjager van de week is van oorsprong Noord-Limburgs, maar toch strijdt Sander mee voor de huizenjagerstrofee van de Kempen. De goedlachse Sander gaat de uitdaging met het grootste plezier aan. Zijn spontaniteit en uitbundigheid zijn maar enkele van zijn troeven. Als Huizenjager wil Sander graag van elk huis een thuis maken.

Enthousiast, eerlijk, en altijd 100% zichzelf: dat is de tweede huizenjager van de Kempen, Bieke. Bieke werkt op een kantoor met twee Nederlanders én is gehuwd met een Nederlander, toch wil Bieke deze week de Kempische jager zijn. Bieke is een vrouw met ballen die zich niet makkelijk zal laten doen en zeker voor de overwinning gaat.

Winny is geen alledaagse makelaar, haar aanpak is persoonlijk, warm, en zelfs een tikkeltje spiritueel. Yoga geeft haar rust en haar kristallen en stenen zorgen voor de nodige kracht. Voor Winny is evenwicht en rust erg belangrijk, maar de Kempische heeft haar naam niet gestolen want ze wil zeker en vast winnen deze week!
In de eerste aflevering van de week, op maandag 21 oktober, gaan Bernadette en haar zoon Arne op zoek naar een nieuwe woning. Nu de kinderen stilaan het nest verlaten vinden Bernadette en haar man het tijd om wat compacter te gaan wonen. Één telg van het gezin blijft nog eventjes in Hotel Mama en Papa wonen, daarom vergezelt Arne zijn mama tijdens de zoektocht. Deze kritisiche kandidaat-kopers zijn op zoek naar een modern en comfortabel huis met grote tuin en tuinhuis. Daarnaast wil Arne ook graag voldoende plaats om ongestoord op zijn gitaar te tokkelen en te drummen.

Op dinsdag 22 oktober gaan Omar en Sahar op zoek naar hun eerste huisje samen, zodat het koppel hun toekomst kan opbouwen. Hun droomwoning is er eentje van formaat, hoe groter, hoe beter want het duo heeft heel wat familie en vrienden die graag op bezoek komen!

Tony en zijn dochter Yenthe gaan op woensdag 23 oktober op zoek naar een gezellige woning voor Tony. Nu zijn twee dochters het huis uit gaan wil hij namelijk wat kleiner gaan wonen. Toch heeft Tony één speciale wens: hij zou graag zijn salsaclub onderbrengen in zijn nieuwe woning. Liefst nog met een kleine bar en genoeg parkeergelegenheid er bij. Een hele uitdaging dus voor onze Huizenjagers.

De Kempenweek wordt afgesloten op donderdag 24 oktober, door Dave en Tinne. Dit koppel is op zoek naar hun eerste eigen stekje. Ze zoeken naar iets met een warme sfeer in een landelijke stijl. Drie slaapkamers en een grote tuin mogen niet ontbreken, maar ook Dave heeft een wens: hij wil graag een mancave, waar hij rustig kan oefenen op zijn goochelskills.

Wie neemt voor de laatste keer de trofee mee naar huis?

Huizenjagers, van maandag tot donderdag om 19u40 op VIER.