.
News Image

Huizenjagers worden Geestenjagers in de Leiestreek

Een nieuwe week van Huizenjagers.
De Huizenjagers van de week zijn echte ambiancemakers, Wesley, Karen en Artsiom zorgen voor een week vol grappige one-liners en leuke huisbezoeken. De Huizenjagers vertoeven deze week in de prachtige Leiestreek, een regio bekend voor zijn sfeer en gezelligheid, leuke terrasjes langs de waterkant en bruisende steden zoals Kortrijk en Roeselare.

Onder het motto Ladies First is de eerste Huizenjagers van week Karen. Karen en haar man staan samen aan het hoofd van een familiebedrijfje, Yvimat. Karen is fier op hun kantoor en dat straalt ze altijd uit, ze draagt bijna dagelijks iets knalgroen, want dat is dé kleur hun zaak. Ze is gedreven, niet op haar mondje gevallen, barst van energie en zal er alles voor doen om deze week de trofee mee naar huis te nemen.

De Tweede Huizenjager heet Wesley en is allesbehalve een doorsnee makelaar: met hem erbij is het altijd ambiance verzekerd! De prettig gestoorde Wesley is de gezelligheid zelve, maar ook een heel harde werker. Zijn goal? De mensen gelukkig maken, doen lachen en hun aan een nieuwe thuis helpen.

Met slechts 24 lentes op zijn teller is Artsiom de jongste deze week. Hij is vlot, enthousiast en gedreven, kortom de perfecte mix voor een goede makelaar! Wat Artsiom mist aan ervaring vult hij op met ambitie, hij is een echte people-person met een stevige kennis van zaken. Voor de trofee wil hij zich dan ook 100% smijten.
“Is er iemand gestorven in het huis?”

Op maandag 7 oktober gaan Shadi en Sacha, een jong koppel, op zoek naar hun eerste huis samen. En niet zomaar een huis: hoe moderner, hoe beter. Het duo houdt van wit en strak, maar wil zeker geen design in hun toekomstige woning. Daarnaast wil autoliefhebber Sacha een grote garage met ruimte voor een camionette en minstens drie wagens.

Op dinsdag 8 oktober gaan Jeroen en Margo op zoek naar een woning voor hun nieuw-samengesteld gezin met 3 kids. Momenteel huurt het koppel een woning maar nu willen ze graag iets kopen. Vereiste zijn: 4 slaapkamers, veel stockageruimte en een garage, maar het belangrijkste in hun zoektocht is de locatie. Door de scholen van de kinderen zoeken ze iets dat perfect tussen Waregem en Melle ligt.

De derde opdracht van de week komt van Judith en Roel. Zij gaan op woensdag 9 oktober op zoek naar een plaats om te wonen, te werken én tot rust te komen. Het sportieve koppel verdient bij als personal trainers, dus een sportruimte mag zeker niet ontbreken, daarnaast is Roel ook nog een fervent hobbykok, een grote keuken is dus ook een must. Het duo ziet een hoeve of oude boerderij zeker zitten als toekomstig stekje, maar er is één dealbreaker: er mag absoluut niemand gestorven zijn in het huis. De Huizenjagers scholen zich dus eventjes om tot Geestenjagers en gaan op zoek naar een huisje zonder bovennatuurlijke vibes.

Op de laatste dag van de Huizenjagersweek gaan Lindsey en Stijn op zoek naar een woning om tot rust te komen. Op donderdag 10 oktober nemen de Huizenjagers de voormalige nachtclubuitbaters mee tijdens een zoektocht naar een rustig gelegen huis waar de badkamer en één slaapkamer op het gelijkvloers is want Lindsey wil apart kunnen slapen na een nachtshift. Graag een huis met een eyecatcher én als het even kan: met een zwembad!

Voor wie is de trofee deze week? En zorgt al dat harde werk ook voor een bod?

Huizenjagers, vanaf maandag 7 oktober, om 19u40 op VIER.