.
Debby Pfaff en Nicolas Liébart
dinsdag 24 september 2024 06:05

Huwelijk Debby Pfaff en Nicolas Liébart loopt op de klippen

Eerste scheiding bij De Pfaffs

Zaterdag 26 mei 2012 is een dag die wij nooit vergeten. Die dag waren wij – net zoals de rest van de Vlaamse pers – in Beveren aanwezig om foto’s te maken van het huwelijk van Debby Pfaff en Nicolas Liébart. Het werken werd ons quasi onmogelijk gemaakt, Debby Pfaff en Nicolas Liébart hadden de pers er liever niet bij. De reden? Ze hadden een pak geld gekregen van een weekblad voor een exclusieve reportage. We werden door een studente er zelfs op gewezen dat we het koppel volgens één of ander artikel in de grondwet niet mochten fotograferen. Natuurlijk lieten wij ons niet doen en werd er door ons en alle andere fotografen lustig verder gefotografeerd.

De foto’s van toen komen nu nog eens van pas, want wat blijkt nu? Het huwelijk tussen Debby Pfaff en Nicolas Liébart is over en uit, de twee gaan scheiden en zouden volgens Dag Allemaal voor hun huwelijk gevochten hebben.

Dat Debby en Nicolas uit elkaar waren, dat vermoeden hadden wij al. Nicolas die wegens werkverplichtingen afwezig was op het gouden huwelijksjubileum van Carmen en Jean-Marie Pfaff, dat was verre van logisch. Nota bene op een feest dat mee door zijn eigen vrouw in elkaar gestoken was? Zij had er in normale omstandigheden dan toch wel voor gezorgd dat het feest op een vrije dag zou doorgaan? Toen al waren Debby en Nicolas uit elkaar.

Het nieuws over de scheiding hadden De Pfaffs liefst van al nog wat uit de media gehouden, dat is dus niet gelukt. Het is de zoveelste tegenslag bij De Pfaffs.

Bio van Debby Pfaff

Meer Over:

De Pfaffs Debby Pfaff