.
Ian Thomas
woensdag 24 juli 2024

Ian Thomas: "Een droom die uitkomt"

Een uniek duet

Het was muzikaal eventjes stil rond Ian Thomas, maar de zanger is weer helemaal terug. Hij zingt niet meer in het Engels, maar kiest toch opnieuw voor het Nederlands. Het was een bewuste keuze, al gebeurde het ook wel een beetje vanzelf.

"De laatste jaren heb ik vaak in de studio gezeten en de overstap naar het Nederlands gebeurde vanzelf. Ik schrijf veel liedjes, en na jaren alleen in het Engels te hebben geschreven, besloot ik drie jaar geleden om weer eens een lied in het Nederlands te maken. Zo herontdekte ik de liefde voor mijn moedertaal", vertelt hij aan Tv Familie.

Dat resulteerde ook al meteen in een duet met Gers Pardoel. Het nummer heet 'Romeo' en de twee mannen mochten het al een eerste keer brengen op het podium van 'Tien Om Te Zien'.

"Ik ben supertrots op deze collab. Ik geloof sterk in the power of the mind en the law of attraction. Maar als je mij als elfjarige had verteld dat ik ooit een nummer zou opnemen met een geliefde artiest als Gers? Dan had ik dat nooit geloofd. Ik rapte zijn liedjes al mee lang voor ik mijn liefde voor muziek ontdekte. Ik ben ontzettend vereerd dat hij met mij wilde samenwerken. Het is een droom die uitkomt."

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas