.
Ian Thomas
donderdag 25 juli 2024

Ian Thomas: “Liever gisteren dan vandaag!”

Hij staat te popelen

Er was een tijd dat Ian Thomas niet meer zo in topform was als nu, maar daar heeft hij heel snel komaf meegemaakt. Hij staat weer superscherp en is klaar om de hitparade te veroveren met Gers Pardoel.

Gers heeft meegedaan aan ‘Special Forces’ en mochten ze Ian Thomas ooit vragen voor het programma, dan zou hij daar geen moment over twijfelen.

“Liever gisteren dan vandaag. Wanneer VTM een derde seizoen maakt? Alsjeblieft, bel mij! Ik hou enorm van mentale én fysieke challenges. Jezelf tot het uiterste dwingen en grenzen verleggen spreekt me enorm aan. Zo ben ik de jongste maanden niet alleen supergezond aan het eten, maar ook hard aan het trainen. Ik voel me momenteel supersterk in mijn lichaam. Ik ben klaar voor elke uitdaging”, zegt hij vol enthousiasme in Tv Familie.

Om zo in topvorm te blijven zal Ian wel gezond moeten blijven eten en de zanger zweert bij ‘whole food’. Eten die rechtstreeks uit de natuur komt.

“Ik probeer zo weinig mogelijk bewerkte voedingsmiddelen te eten. Het is nu eenmaal gezonder om dagelijks yoghurt met granola zonder suiker te eten in plaats van een cheeseburger. Ik ga ook regelmatig naar de gym. Zo ben ik al meer dan twee maanden aan het trainen zonder één dag te skippen.”

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas