.
Ianthe Tavernier
maandag 16 januari 2023

Ianthe Tavernier: “Dat is het eerste wat ze noemen”

Ze is meer dan dat

Wie aan Ianthe Tavernier denkt, denkt nog heel vaak aan ‘De Buurtpolitie’. Toch heeft Ianthe al veel meer gedaan dan dat. Ze hoopt dan ook dat de mensen haar niet langer alleen met ‘De Buurtpolitie’ gaan associëren.

“Het is wel nog altijd het eerste wat genoemd wordt als het over mij gaat, ik ben er ook trots op, en dankbaar voor de kansen die ik daardoor gekregen heb. Maar ik hoop stiekem dat ik toch al wat andere dingetjes heb bewezen”, lacht Ianthe in Dag Allemaal.

De voorbije jaren waren voor Ianthe ontzettend druk en het ziet er niet naar uit dat dat dit jaar zal veranderen. Ianthe kan moeilijk nee zeggen en probeert zo alles in haar agenda te puzzelen.

“Het is soms moeilijk om er nog van te kunnen genieten. Je moet de tijd nemen om van iets te kunnen genieten. En die tijd is er nu niet echt, omdat heel veel dingen samenvallen. Maar ik geniet heel erg van elk moment dat ik op het podium sta.”

Maar tussen al het harde werken moet er natuurlijk ook tijd zijn voor ontspanning en rust. Al zit dat er niet vaak in. “Vooral slapen komt er niet genoeg van. Niet dat ik te weinig slaap, maar ik slaap wel moeilijk in door al de prikkels van overdag die ik nog moet verwerken.”