.
Ianthe Tavernier
vrijdag 20 januari 2023

Ianthe Tavernier: “Ik verplicht mezelf om naar huis te gaan”

Ze heeft weinig tijd voor ontspanning

Het zijn bijzonder drukke tijden voor Ianthe Tavernier. Ze rolt van de ene job in de andere en lijkt maar moeilijk eventjes rust en tijd voor zichzelf te vinden. Ianthe is blij met de vele kansen, maar moet toegeven dat het soms ook moeilijk is om er even van te genieten.

Na de voorstelling blijven hangen zit er dan ook meestal niet in, want ze wil fit zijn voor de volgende dag weer alles te kunnen geven.

“Ik blijf nochtans graag een glaasje drinken na een voorstelling, voor de gezelligheid, maar nu verplicht ik mezelf om meteen naar huis te gaan en m’n bed in te kruipen, of ik hou het niet vol. En weet je, ik doe mijn werk gewoon heel erg graag. ontspannen-ontspannen lukt me niet echt, maar ik ontspan door mijn job uit te oefenen”, zegt Ianthe in Dag Allemaal.

Het is al eventjes geleden dat Ianthe nog echt vakantie heeft genomen, op 4 dagen na in de zomervakantie. Toen trok ze naar de champagnestreek waar ze wel eventjes tot rust kon komen.

In 2023 is Ianthe te zien in ‘Red Starline’ en nadien nog in ‘Les Misérables’. Dat worden periodes vol repeteren en optreden. Maar voor ‘Les Misérables’ heeft ze hard moeten knokken. “Ik denk dat ik zeven keer ben moeten terugkomen. Alles wordt vanuit Engeland gestuurd en ze zijn zeer streng. Ik heb hard voor mijn rol moeten vechten.”

Bio van Ianthe Tavernier

Meer Over:

Ianthe Tavernier