.
Ianthe Tavernier
donderdag 28 juli 2022

Ianthe Tavernier is soms onzeker: “Het gevoel dat ik me ervoor moet excuseren”

Ze is blij met wie ze is

Enkele maanden geleden lanceerde Ianthe Tavernier haar single ‘Ik ben wie ik ben” waarin ze zingt over hoe tevreden ze is met zichzelf. En dat is voor Ianthe heel belangrijk.

“Lekker in je vel zitten – met of zonder bikini aan – begint volgens mij met een positieve mindset. Het is voor ons allemaal belangrijk dat we leren om onszelf te aanvaarden zoals we zijn en ons niet teveel vergelijken met anderen. Ook ik probeer dat te doen. Al heb ik natuurlijk ook mijn onzekerheden”, zegt Ianthe in Flair.

Maar de actrice zal dat niet heel snel luidop zeggen, uit schrik voor de vele commentaren van anderen.

“Ik krijg dan vaak het gevoel dat ik me moet excuseren voor mijn onzekerheden, terwijl onzeker zijn niet per se iets te maken heeft met hoe dun, dik, groot of klein je bent. Ik voel me nu best goed in mijn vel, maar dat ik als jong meisje werd gepest omdat ik klein en dun was, liet wel een indruk op mij na.”

Ianthe deelt op haar sociale media dan ook graag mooie boodschappen met haar fans. “Iedereen is uniek. We hebben allemaal onze issues, zowel mentaal als fysiek. Maar laten we daarom wat liever zijn voor elkaar, wat minder over elkaar oordelen en wat meer focussen op hoe we onszelf graag kunnen zien om wie we zijn. Alleen op die manier kunnen we leren om echt van onszelf te houden en te accepteren wat Moeder Natuur ons gegeven heeft.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ianthe Tavernier

Meer Over:

Ianthe Tavernier