.
News Image

Ianthe Tavernier verlaat Dancing With The Stars

Ongeloof bij de fans.


Dat Viktor Verhulst na zijn minder goede punten zou afvallen tijdens de zesde aflevering van ‘Dancing With The Stars’, daar was het publiek in de AED Studio’s van overtuigd. Maar alweer werd de zoon van Gert Verhulst – in het nadeel van Ianthe Tavernier - gered door tv-kijkend Vlaanderen.



Samen met Kelly Pfaff, Julie Vermeire en Jani Kazaltzis zien we Viktor volgende week dus in de halve finale van het dansprogramma. “Ik ben blij dat ik die halve finale mag meemaken”, glundert Viktor. Deze extra week is meer dan welkom, al groeit bij Viktor het besef dat het volgende week wel eens game over zou kunnen zijn. “Ik moet ook twee dansen inoefenen, dat zal niet evident zijn. Anderzijds ben ik de afgelopen weken enorm gegroeid en wil ik de mensen die voor mij gestemd hebben niet teleurstellen”.



De afvaller van deze week is wél teleurgesteld, Ianthe had dolgraag eens twee dansen onder de knie gekregen. “Maar het is niet anders, ik kijk terug op een fantastisch mooi avontuur”, reageert Ianthe na afloop van de show. “Ik ga deze toffe bende missen. Niet alleen de kandidaten maar ook alle mensen achter de schermen die elke week druk in de weer zijn om er een prachtige show van te maken. Zelf ga ik deze week niet dansen, mijn lichaam mag nu herstellen van de kwetsuren die ik de afgelopen weken heb opgelopen”, glundert Ianthe. Zij verlaat ‘Dancing With The Stars’ met opgeheven hoofd.