.
Ianthe Tavernier
donderdag 17 november 2022

Ianthe Tavernier: “We gunnen elkaar alles”

Ze moet een rol delen met Lotte Stevens

We zijn nog maar net bekomen van spektakelmusicals als ’40-45’ en ‘Daens’ of er staat al een nieuwe spektakelmusical op ons te wachten: ‘Red Star Line’. Naast Jelle Cleymans en Jonas Van Geel staan Ianthe Tavernier en Lotte Stevens garant voor de vrouwelijke hoofdrollen.

Maar net zoals bij Jonas en Jelle is er ook bij Ianthe en Lotte geen sprake van concurrentie. Ze delen dezelfde rol, maar mogen even vaak spelen.

“Lotte en ik benaderen vanuit onze eigen karakters het personage van Marie. Er zullen dus twee verschillende Maries zijn. Wij gunnen elkaar alles. Ik ontferm me graag over Lotte, als grote zus. Ze is zachtaardig, mooi en heel getalenteerd”, zegt Ianthe in Story.

Maar ook Lotte is erg positief over Ianthe. Ze kennen elkaar dan ook al een beetje van bij ’40-45’ waar ze altijd op elkaar konden rekenen.

“Ianthe is heel behulpzaam. Toen ik in ’40-45’ bij een snelle kledingwissel mijn schoenen niet vond, was zij daar om mij te kalmeren en te helpen zoeken. We durven elkaar ook raad te vragen. Ianthe is een zelfverzekerde en slimme actrice, ze weet heel goed wat ze doet.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ianthe Tavernier, Lotte Stevens, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel