.
Idalie Samad
zondag 22 september 2024 14:40

Idalie Samad: “Wat ga je dan doen?”

Wat als het voorbij is?

Als we naar ‘Dertigers’ kijken, dan moeten de dertigers van nu toegeven dat sommige situaties wel heel herkenbaar zijn. Maar er doen zich ook situaties voor waarin we misschien toch vinden dat iemand net iets te ver gaat.

“Neem Emma Moortgats personage Laura. In een aflevering zie je haar een tracker op de smartphone van haar vriend zetten. Dan denk je al snel: die is zot. Maar beeld je eens in dat je meemaakt wat zij heeft meegemaakt? Je vriend die plots compleet iemand anders blijkt te zijn? Dan doe je zulke dingen. Het is écht niet zo raar. Maar dus, we hebben wel al eens met een knipoog gezegd: Zeg, voor volgend seizoen ... ”, vertelt Idalie Samad in het Nieuwsblad.

Als dertiger worstelen met keuzes in het leven, keuzes voor je carrière, het is voor iedereen heel herkenbaar. Maar Idalie klaagt niet over hoe het nu allemaal loopt.

“De dingen die ik mag doen zijn leuk, maar ik moet mij er meer aan herinneren om in het nu te leven. Ik wéét hoe geweldig het is: ik mag Esmeralda spelen in De klokkenluider , ik mag in Dertigers acteren, en ik heb net dat diploma gehaald. En tóch is er dat stemmetje: Ja, maar daarna zal het afgelopen zijn, en wat ga je dan doen?”