.
Paul Severs
vrijdag 12 april 2019

Iedereen welkom op begrafenis Paul Severs

Wanneer is zijn allerlaatste optreden?


Wanneer is de begrafenis van Paul Severs? Het is één van de meestgestelde vragen van de afgelopen dagen. Zal zijn familie de fans de kans geven om mee afscheid te nemen van de legendarische artiest of kiezen zij voor een intieme afscheidsplechtigheid? Wel, er is duidelijkheid. Paul Severs zal pas op dinsdag 23 april begraven worden om iedereen de kans te geven om erbij te zijn.



“De reacties op het overlijden van mijn vader van zowel fans, vrienden, collega’s, pers en familie zijn van een ongeziene magnitude”, reageert zoon Christophe. Ook hij merkte dat er heel wat vragen waren over het afscheid van zijn vader. Ook van de pers trouwens. Ondertussen is er dus duidelijkheid over het laatste optreden van Paul Severs en dat optreden komt er later deze maand. “Wij kunnen alleen maar proberen dit alles, zo respectvol mogelijk, in goede banen te leiden”, reageert Christophe.



Dat de begrafenis pas op dinsdag 23 april is, heeft een reden. Volgende week is het de week voor Pasen en zijn er heel wat mensen op vakantie. “Gezien de paas- en verlofperiode en de bijhorende organisatorische voorbereidingen, werd in overleg met verschillende partijen besloten om de uitvaart van mijn vader te laten plaatsvinden op dinsdag 23 april 2019”, laat Christophe weten. “De kerkelijke plechtigheid zal in de Sint-Martinus basiliek van Halle voltrokken worden. Die dag zal iedereen welkom zijn”, benadrukt hij.

Heel wat fans hopen dat zij Paul Severs nog een laatste groet kunnen brengen, bijvoorbeeld in het uitvaartcentrum maar zo’n moment komt er niet. Meer details over de begrafenis worden eerstdaags vrijgegeven.

Bio van Paul Severs

Meer Over:

Paul Severs