.
News Image

Ilse La Monaca: “dit maakt ons beroep heel onzeker”

Actrice uit De Buurtpolitie doet opvallende uitspraak.


Ilse La Monaca is bij het grote publiek gekend als Brigitte uit De Buurtpolitie, maar daarnaast is de 40-jarige La Monaca vooral in het musicalwereldje een grote ster. Zo is ze binnenkort te zien in de ABBA-musical Mamma Mia. Op het laatste nippertje gaf Jeroen Van Dyck nog verstek voor deze musical. Te veel hooi op zijn vork genomen, klinkt het. Ook Ilse La Monaca heeft daar haar mening over.



“We zijn allemaal met verschillende dingen tegelijk bezig,” onthult La Monaca in Dag Allemaal. “Voor mij lijkt de combinatie van musical met lesgeven en De Buurtpolitie meestal te werken, maar ook ik zie soms door de bomen het bos niet meer. En dan moet je een knoop durven door te hakken.”



La Monaca noemt het een moedige beslissing van haar collega Jeroen Van Dyck, de ex van Nathalie Meskens. “Da’s de nachtmerrie van elke acteur, je wil niemand teleurstellen,” klinkt het bij Ilse La Monaca in het weekblad.



La Monaca geeft toe dat ze zelf nog nooit zo’n beslissing heeft moeten nemen omdat ze eerder vooraf al een project zal weigeren. “Met het risico dat een ander project niet doorgaat en ik met lege handen achterblijf,” klinkt het nuchter bij de musicalartieste. “Dit soort dingen maakt ons beroep heel onzeker.”


Bio van Ilse La Monaca

Meer Over:

Ilse La Monaca

Bio van Jeroen Van Dyck