.
Iluna Timmerman
zondag 16 juli 2023

Iluna Timmerman: “Ik had nooit gedacht dat er zoveel zou veranderen”

Ze zijn een jaar samen

Sinds iets meer dan een jaar is Iluna Timmerman samen met Robin. Het heeft even geduurd voordat de twee een relatie met elkaar kregen, want ze waren allebei erg verlegen.

“We durfden niet tegen elkaar te praten. Maar dat is nu verleden tijd. Nu komt Robin de bloemen afgeven als mama en papa erbij zijn en niet zoals vroeger: voor de deur leggen en terug vertrekken”, glimlacht Iluna in Dag Allemaal.

Christopher is blij dat zijn dochter zo gelukkig is in de liefde en had er helemaal geen moeite mee. “Robin gaat op een liefdevolle manier met Iluna om, en toont veel respect, ook voor mij en Stephanie.”

Voor Iluna was het wel even wennen om een relatie te hebben. Ze had het allemaal een beetje onderschat.

“Ik had nooit gedacht dat een relatie zoveel zou veranderen. Als Robin bij ons thuiskomt, kom ik minder toe aan wat ik normaal deed. Studeren, mijn kamer opruimen. Samenzijn met Robin is interessanter. De eerste maanden vond ik het moeilijk om m’n schoolwerk en onze relatie te combineren. We waren net verhuisd, zijn veel in Frankrijk geweest. Veel veranderingen ineens. Maar nu heb ik mijn draai gevonden.”

Bio van Iluna Timmerman

Meer Over:

Iluna Timmerman