.
Ingeborg
donderdag 3 oktober 2024

Ingeborg: “Dan kan je veel beter relativeren” 

Ze pakte het anders aan

Ingeborg in ‘De Verraders’, het is alles wat televisiekijkend Vlaanderen op dit moment nodig heeft. Ingeborg is iemand met het hart op de tong, die zegt wat ze denkt. En net zij neemt deel aan een spel als ‘De Verraders’.

“Dat gaat niet. Gelukkig had ik net een deugddoende vakantie achter de rug, dus was ik lekker ontspannen. Mijn focus - voor zover ik die had - lag niet op het zoeken naar verraders, maar op de verbinding met bondgenoten. Dat vereist een andere instelling”, vertelt ze aan Primo.

Ingeborg ging liever op zoek naar de mensen waarin ze vertrouwen had en bij wie ze zich op haar gemak voelde. Voor haar werd het dan ook niet echt een eenzaam spel.

“Ik heb makkelijk contact gelegd met mensen. Waarschijnlijk door mijn mindset. Als je het spel iets minder fanatiek speelt, kan je beter relativeren en meer aandacht aan elkaar besteden. Vooral die namiddagspellen waren geweldig. Dan ben je gewoon weer even een kind dat aan het spelen is. Terwijl anderen vooral aan het observeren zijn, ga ik er volledig voor.”

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg De Verraders