.
Ingeborg en Roland Keyaert
woensdag 15 september 2021

Ingeborg: “het lief van Koen Wauters dacht zelfs dat ik iets met hém had”

Koen Wauters was het alibi voor de verboden liefde van Ingeborg.

Ingeborg Sergeant is al meer dan 33 jaar samen met Roland Keyaert. Bij hun eerste kennismaking was hij nog de manager van Clouseau. Iemand die ook compleet niet geïnteresseerd leek in Ingeborg. “We zaten aan tafel en hij draaide zijn rug naar mij, hoewel hij nog altijd beweert dat hij dat niet deed. Maar toch zijn we beginnen samen te werken”, lacht Ingeborg in Dag Allemaal.

Ingeborg en Roland waren vaak op de baan en haar gevoelens voor hem werden steeds sterker. Toch probeerde Ingeborg er zich van te overtuigen dat het fout was, wat ze deed. “Hij was een lastige vent, dertien jaar ouder en officieel nog getrouwd en met kinderen. En ik was met Stef.”

Maar de passie laaide hoog op tussen de twee en Koen Wauters werd hun alibi voor hun stiekeme afspraakjes. “Het toenmalige lief van Koen dacht zelfs dat ik iets met hém had”, giert Ingeborg. Ondanks dat het niet altijd rozengeur en maneschijn was, en er steeds hard aan de relatie moest gewerkt worden, is Roland ook de enige die Ingeborg door en door kent.

Toen de twee getrouwd waren liet Ingeborg haar trouwring achter in Mount Shasta, waar de twee op vakantie waren. “Ik leg onze liefde en relatie in Gods handen”, dacht Ingeborg op dat moment. Voor Roland een stap te ver en dus kocht het koppel nieuwe ringen en vernieuwden ze hun trouwgeloften in Rome.

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg