.
Ingeborg
zaterdag 27 mei 2023

ingeborg: “Het slorpte me volledig op” 

Ze stopte ermee 

Voor veel mensen was het een grote verrassing dat Ingeborg een programma als ‘Million Dollar Island’ ging presenteren. Velen vroegen zich dan ook af wat Ingeborg daar ging zoeken

“Haar comfortzone verlaten. Tijdens ‘Million Dollar Island’ heb ik vooral met Nederlanders moeten werken. En we weten allemaal dat onze noorderburen goed kunnen blazen. Dat is geen oordeel, trouwens, dat is een vaststelling. Tegenover die Nederlanders heb ik een beetje de diva moeten uithangen. Tegen mijn natuur in, maar zo groeide ik wel als mens”, zegt Ingeborg in Het Nieuwsblad.

Ingeborg is een tijdje van televisie verdwenen nadat ze programma’s als ‘Schuif Af’, ‘Blind Date’ en ‘All You Need Is Love’ heeft gepresenteerd. Ze stopte ermee nadat het niet meer goed aanvoelde en ze vond dat het niet meer bij haar paste.

“Ik had op dat moment nog een contract van 3 jaar lopen bij VTM. Maar het slorpte me volledig op. En het was niet alleen televisie; Ik had een zangcarrière, een theatertour, een zoontje dat ik vaak moest wegbrengen. Ik was 32 en dacht: genoeg!”

Ingeborg weet of ze het echt een burn-out kan noemen, want die term bestond een aantal jaar geleden nog niet echt. Maar ze is wel blij dat ze het heeft meegemaakt. “Anders zou ik die totaal andere kant van mezelf nooit ontdekt hebben.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg