.
Ingeborg
dinsdag 16 mei 2023

Ingeborg: “Ik wil hem bestaansrecht geven”

Ze is met de man gaan praten

Ingeborg Sergeant is sinds kort de presentatrice van ‘Million Dollar Island’, een wedstrijd waar 50 Nederlanders en 50 Vlamingen op een eiland verblijven in de hoop de grote geldprijs binnen te halen. Het programma is een populair concept maar wordt niet met volle enthousiasme onthaald in Vlaanderen.

“Ik heb gehoord dat Humo niet zo positief was. Maar dat ze mijn rol in het programma omschrijven als ‘vernisser van het vuilnis’ dat vind ik zeer onrespectvol tegenover de honderd deelnemers. Die hebben allemaal een verhaal. Ze roepen bij mij geen oordeel op, wel verwondering”, zegt Ingeborg in Het Nieuwsblad.

In het programma ging één van de deelnemers meteen onderdak zoeken in het hondenhok, iets wat Ingeborg en de kijkers heel erg verbaasde.

“Hij noemde dat zelf een hondenhok. Ik ben nadien met die man gaan praten. Bleek dat hij geadopteerd was, dat ze hem op straat hadden gevonden. Daarom zeg ik niet dat hij op het eiland in een hondenhok woonde, maar in een tiny house. Om hem waarde te geven, bestaansrecht. Dat vind ik belangrijk bij elke ontmoeting.”

Bio van Ingeborg en M-Kids

Meer Over:

Ingeborg M-Kids