.
Ingeborg
maandag 3 juni 2024

Ingeborg: “We zijn tot een prima deal gekomen” 

Ze kreeg hulp 

Ingeborg is het gewoon van voor de camera te staan. Maar in ‘Het Perfecte Plaatje’ kruipt ze voor één keer achter de camera. Dat was even wennen voor de presentatrice en ze moet ook toegeven dat ze niet erg houdt van wedstrijden waarbij mensen moeten afvallen.

“Ik voel me daar altijd wat ongemakkelijk bij. En in Het Perfecte Plaatje strijden we natuurlijk elke week om het mooiste kiekje, dat beoordeeld wordt door een vakjury, maar toch is het zo'n positief en ontspannen programma. Iets waar de mensen in deze donkere tijden nood aan hebben. Bovendien dacht ik ook dat ik ver zou geraken, want veertig jaar geleden heb ik nog fotografieles gekregen op de kunstacademie. Alleen was dat toen met van die heel antieke en analoge toestellen, foto's moest je nog ontwikkelen in een donkere kamer, maar tegenwoordig is alles digitaal. Je kunt zelfs foto's bewerken waardoor iedereen er altijd goed op staat”, lacht Ingeborg in Story.

Foto’s bewerken ging Ingeborg niet altijd goed af. Gelukkig kreeg ze veel hulp van haar collega-kandidaat Julius Persoone.

“We kwamen tot een leuke uitwisseling, ik ging zingen op het personeelsfeest van de chocoladefabriek en hij gaf me extra bijles in het bewerken van foto's. Ik vond dat een prima deal. Ik kende Julius niet voor de start van het programma, maar wat een toffe kerel. We wonen allebei in Brugge en dus reden we vaak samen naar de opnamelocaties.”

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg