.
Ingrid uit B&B Zoekt Lief
zaterdag 6 juli 2024

Ingrid uit ‘B&B Zoekt Lief’: “Hij deed het voor een weddenschap” 

Hij ontkent het ook niet 

Toen Ingrid zich inschreef voor ‘B&B Zoekt Lief’ had ze zich haar deelname toch een beetje anders voorgesteld. Ze werd alles behalve goed onthaald door Jelmont, de uitbater van de B&B en van sfeer was er ook niet echt veel sprake.

Jelmont is naar Portugal getrokken om een nieuw leven te beginnen nadat hij van zijn vrouw was gescheiden na 20 jaar huwelijk. Hij hoopt via het programma een nieuwe vrouw te leren kennen, maar helaas toonde hij dan wel weer weinig belangstelling in de aanwezige vrouwen.

“Die man had totaal geen interesse in mij en de andere kandidates. Hij heeft nooit één vraag aan ons gesteld, of we kinderen hadden bijvoorbeeld. Maar later snapte ik waarom, toen de échte reden waarom hij meedeed uitkwam. Awel, mijn mond viel open. 't Was voor een weddenschap met Belgische vrienden van hem die daar in de buurt een restaurant uitbaten. Die vriend had gezegd: 'Als jij aan 'B&B Zoekt Lief' durft mee te doen, dan krijg je van mij een fles champagne”, zegt Ingrid in Dag Allemaal.

Jelmont leek het ook niet onder stoelen of banken te steken want hij zei gewoon luidop ‘De buit is binnen, ik heb de weddenschap gewonnen’. Niet plezant voor Ingrid om te horen.

“Ik voelde me gebruikt. Mijn man is tien jaar geleden overleden aan kanker, ik werd weduwe op mijn 51ste. Ik verlangde stilaan naar een nieuwe liefde, maar die hoop is ruw de kop ingedrukt. Och, hij heeft iedereen gebruikt. Ik moet wel zeggen dat de productieploeg ons heel goed ondersteund heeft, dat waren superlieve mensen.”