.
Ingrid uit B&B Zoekt Lief
vrijdag 12 juli 2024

Ingrid uit B&B Zoekt Lief: “Ik ben het wel van plan geweest” 

Maar ze heeft volgehouden 

Het had niet veel gescheeld of Ingrid had in ‘B&B Zoekt Lief’ haar koffers gepakt. Ze werd niet hartelijk welkom gegeten door B&B-uitbater Jelmont en het werd geen verblijf zoals ze gedacht en gehoopt had.

“Toch heb ik mijn koffers niet gepakt. Dat was ik wel van plan, maar de vrouw die de volgende dag arriveerde, smeekte me om haar niet alleen te laten. Ze had recent nog maar een hartoperatie ondergaan en ze voelde zich wat onwennig bij die meneer. Dus voor haar ben ik dan toch gebleven. Ik was blij toen het voorbij was, ik ben daar een paar weken niet goed van geweest”, zegt Ingrid in Dag Allemaal.

De opnames zijn ondertussen 8 maanden geleden en Ingrid heeft oprecht spijt dat het avontuur zo is gelopen. Ze had echt nood aan een positieve wending in haar leven.

“Ik heb na de dood van mijn man nog twee relaties gehad, ben ook bedrogen geweest. Ik had zoveel zin in het 'B&B Zoekt Lief'-avontuur. Gelukkig kan ik mij optrekken aan mijn twee dochters en mijn kleindochtertje en kleinzoontje. Daar leef ik voor, die zijn alles voor mij.”