.
Ingrid uit B&B Zoekt Lief
zaterdag 29 juni 2024

Ingrid uit ‘B&B zoekt lief’: “Ik kreeg er geen warm gevoel van” 

Ze gaf hem goede raad 

Elk seizoen is er wel een deelnemer of B&B uitbater die zichzelf niet echt populair maakt bij de kijkers. Dat is tijdens dit nieuwe seizoen niet anders. Dit keer gaat de ‘eer’ naar Jelmont. Hij toonde niks van interesse in de vrouwen en werd door Ingrid een echte botterik genoemd.

De kijkers van het programma zullen ongetwijfeld raar hebben opgekeken toen Jelmont Ingrid haar slaapplaats aanwees… in de garage.

“Een warm gevoel kreeg ik er niet van. Ik had hem kort ervoor al verteld dat ik toch wat dingen aan zijn B&B zou veranderen om de sfeer wat warmer en gezelliger te maken, zeker het voorste gedeelte. Maar toen ik dat zei, werd hij boos. Ook toen ik suggereerde dat gasten een ontbijt wel fijn zouden vinden in een B&B, reageerde hij kortaf: 'Het is maar één B, alleen een bed, geen breakfast!' Wat een onvriendelijke man”, begint Ingrid haar verhaal in Dag Allemaal.

Natuurlijk weet Ingrid dat het zijn B&B is en dat hij doet wat hij wil. Maar ze vindt ook niet dat ze geen terechte opmerking heeft gegeven. Zeker wanneer je weet dat mensen daar al 6 minuten moeten rijden voor een winkel te vinden.

Maar waarom ging Ingrid dan in op het oproepfilmpje van Jelmont? “De omgeving zag er niet slecht uit. Ik had de twee vorige reeksen van 'B&B Zoekt Lief' gezien en het leek me een hele belevenis, dat wou ik ook eens meemaken. Maar viel dat tegen, zeg!”