.
Ingrid uit B&B Zoekt Lief
zaterdag 17 augustus 2024

Ingrid uit ‘B&B Zoekt Lief’ wil financiële compensatie van VTM 

Zijn deelname was niet ok 

De voorbije weken zijn er nogal wat feiten aan het licht gekomen rond B&B-uitbater Jelmont, bekend van ‘B&B Zoekt Lief’. Zelf wil Jelmont niet reageren op al die verhalen, maar VTM deed dat wel.

“Het nieuws over het verleden van Jelmont heeft ons pas onlangs bereikt, toen de opnamen al een hele tijd afgerond waren. We benadrukken dat deze opnamen in alle veiligheid zijn verlopen en er nooit sprake was van fysiek grensoverschrijdend gedrag. De crew ter plaatse heeft dan ook nooit geadviseerd om fysiek geweld te gebruiken. Zij waren bovendien dag en nacht bereikbaar voor vragen en bezorgdheden van de deelnemers”, lezen we in Dag Allemaal.

Kandidate Ingrid vertelt namelijk dat VTM hen heeft aangeraden om met een stok op Jelmont te slaan wanneer hij ongepast gedrag zou vertonen.

VTM vindt het heel jammer wat er allemaal aan het gebeuren is en vindt het ook erg jammer dat het verblijf van de dames zo in het water is gevallen.

“Daar kunnen we de kandidaten natuurlijk niet financieel voor vergoeden. Uiteraard zijn we met de betrokken dames in gesprek gegaan nadat de zaken over Jelmont in de media gecommuniceerd werden. Wie dat wenst, kan ook een beroep doen op onze psycholoog.'”