.
News Image

Internationaal soaptrio lanceert benefietsingle

Dit is ten voordele van het Kinderkankerfonds.


Chris Van Tongelen is al een drukbezet man. Hij doet talrijke shows met De Romeo's, werkt voor menig musical en doet dan nog eens opnames voor 'Familie'. Nu gooit hij er nog een liefdadigheidsproject bovenop. Ronn Moss, die dit jaar in ons land op de planken stond als theateracteur en Melanie Wiegmann, Natascha uit 'Sturm Der Liebe' werkten mee aan dit mooie initiatief ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Deze week is de single Together We Are Strong te horen bij verschillende radiozenders. De videoclip zagen we ook al passeren op Ment Tv. In de Primo die in de rekken ligt sinds 19 december zit hij bij ieder exemplaar. Hierdoor is het weekblad deze week uitzonderlijk te koop voor de meerprijs van € 1 en zal u € 2,35 betalen voor het weekblad, waarmee u dus automatisch het goede doel steunt.



Met dit initiatief hoopt Primo een mooie opbrengst binnen te halen om de minder fortuinlijke kinderen een mooi cadeau te geven. Het hele verhaal achter deze unieke cd-single leest u deze week in Primo.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Chris Van Tongelen, Ronn Moss en Melanie Wiegmann

Bekijk ook deze items over Sturm Der Liebe:

Bio van De Romeo's