.
Joy Anna Thielemans
woensdag 16 november 2016

Intieme beelden Joy Anna Thielemans gelekt

Hier had Joy Anna Thielemans geen rekening mee gehouden.


Hackers hebben intieme foto's en video's van Joy Anna Thielemans gestolen. De beelden werden dinsdag al verspreid via het forum Reddit maar pas woensdag kreeg Joy Anna Thielemans zelf het beeldmateriaal te zien. What the actual fuck?! Net binnengekregen via Snapchat. Privé foto's die nooit online hebben gestaan, schreef Joy Anna Thielemans woensdagochtend op Twitter. En daar sta je dan in je blootje als influencer. Wie oh wie heeft de foto’s en het filmpje van Joy Anna Thielemans te pakken gekregen en waarom heeft die persoon het materiaal gepubliceerd op het internet? Vragen waar Joy Anna ongetwijfeld mee zit.

Vooral het filmpje dat werd gepubliceerd zorgt voor heel wat vragen. In de video zit Joy Anna op haar bed met een badjas aan. Ze wenst iemand een gelukkige verjaardag en vertelt dat het super jammer is dat ze niet op de verjaardag aanwezig kan zijn. “Ik hoop dat we het snel samen gaan vieren, ik denk het wel. En terwijl Joy Anna haar badjas over haar schouders naar beneden laat glijden en ze enkel nog in haar beha op bed zit, geeft ze de jarige volgende boodschap mee: “Dit is het begin van je cadeau”. De video duurt amper 17 seconden. Wie oh wie was die jarige?

Ook onze redactie kreeg woensdagochtend een mail van ene zekere Super Bunny. “Hey ,ik heb op het bekende forum Reddit enkele privé foto's en 1 filmpje gevonden van Joy Anna Thielemans . Als grote Thuis , en ook wel Joy Anna fan :) , heb ik ze even verzameld op een kleine blog .Ik zou het toch maar eens checken als ik van jullie was :) Het niet delen vond ik wat jammer :) :) :) :) check youtube ook zeker ;)”, schreef Super Bunny. Of Super Bunny ook de hacker is? Die kans is vrij groot want op de website van Super Bunny staat een boodschap die toch wel beangstigend is.



“Privéfoto's van onze BV's. Nooit geziene priv” foto’s en filmpjes van Bekende Vlamingen, zoals Joy Anna Thielemans”, staat er in de header van de website. “In deze post vind je al enkele foto’s van Joy Anna. Het blijft toch een lekker dier , zeker met het filmpje . Weldra kom ik met meer foto’s, niet alleen van Joy”, gaat het verder. Ook op het forum Reddit vonden we al snel een link naar de video van Joy Anna Thielemans. Het is nu de vraag wat de hacker(s) nog in hun bezit hebben en wat de reden is om het privé-materiaal online te zetten.



Joy Anna beweert dat de foto’s en het filmpje waarin ze stript nooit online hebben gestaan. Maar hoe is het dan mogelijk dat het materiaal gelekt is? Stond het materiaal op de computer of smartphone van Joy Anna Thielemans, heeft ze haar paswoord achtergelaten op een openbare computer, stonden de beelden in de cloud of is er effectief sprake van hacking? Allemaal vragen waar de volgers van Joy Anna Thielemans mee zitten. Joy Anna krijgt Sam De Bruyn meteen de raad om niet te twijfelen en zo snel mogelijk de politie in te lichten van dit voorval.

De politie van Antwerpen gaf Joy Anna via Twitter ook al de raad om zeker aangifte te doen. De kans is groot dat Joy Anna Thielemans dat ook zal doen. Hoewel het al bij al om brave foto’s gaat, gaat het hier vooral om het principe .

Enkele uren na de publicatie van dit artikel maakte Joy Anna Thielemans bekend dat het om een stunt ging....

Bio van Joy Anna Thielemans

Meer Over:

Joy Anna Thielemans