.
Ann-Sophie en Gers Pardoel
zaterdag 15 mei 2021

Is Gers Pardoel samen met Vlaamse vriendin?

​​​​​​​Zij werden samen gespot.

Het gerucht gaat al even de ronde dat Gers Pardoel een nieuwe vriendin heeft en dat blijft een ‘bekend’ Vlaams gezicht zijn.

Wat deed Gers Pardoel afgelopen maandag in The Lakehouse in Stekene? Een terrasje gaan doen? We kregen van enkele bezoekers aan The Lakehouse in Stekene de tip dat Gers Pardoel en één dame wel héél close waren. De jongedame die samen met Gers gespot werd, dat is Ann-Sophie Van Triel. Zij heeft een social mediabedrijfje. Op de website van het bedrijf staat de naam van Gers Pardoel. Dat wil op zich niets zeggen, want er staan nog wel meer namen van bekende mensen op de site.

“Ja, Gers Pardoel heeft een nieuwe vlam”, bevestigt een goede bron ons. Vorige woensdag vierde Gers Pardoel zijn 40ste verjaardag, tijd om weer gelukkig te worden in de liefde na zijn breuk met Sélina? De 25-jarige Ann-Sophie en Gers zouden elkaar leren kennen hebben toen Ann-Sophie hem interviewde voor een videoreeks over mentale gezondheid.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Ann-Sophie Van Triel samen is met een bekend iemand. Eerder had zij een relatie met voetballer Tuur Dierckx die destijds bij onder andere Club Brugge speelde.

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel