.
Mathieu Terryn
dinsdag 21 mei 2024

Is het huwelijk van Mathieu Terryn voorbij?

Het gonst van de geruchten

De voorbije maanden is er heel wat gezegd over het huwelijk van Bazart-zanger Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie. Hun huwelijk zou door een crisis gaan, maar de twee vinden het moeilijk om elkaar los te laten.

Op sociale media gaan heel wat wilde verhalen de ronde over een mogelijke breuk, maar wat nu de echte waarheid is, daar heeft iedereen voorlopig nog het raden naar.

Marie en Mathieu leerden elkaar 8 jaar geleden kennen tijdens skilessen. En daar koestert de zanger wel mooie herinneringen aan.

“We slowden de eerste keer tijdens een verjaardagsfeestje en stuurden elkaar kleurrijke mails. Ik heb toen 'de allermooiste van de klas' geschreven voor het Junior Songfestival. Dat was voor haar, want dat ging eigenlijk over de skiklas”, citeert Dag Allemaal.

De liefde ging over toen ze elf waren, maar ze bleven wel de beste vrienden. Mathieu ging in 2019 door een dip, en toen wakkerde het vuur terug op. Maar helaas lijkt het vuur weer stilaan uit te doven en is het voorlopig nog maar de vraag of ze hun huwelijk nog wel willen of kunnen redden.

Bio van Mathieu Terryn en Bazart

Meer Over:

Mathieu Terryn Bazart